MENU
Michael Mørkøv vinder 6-dagsløbet i Ballerup 2018

Lundbæk & Hansen støtter det historiske par nummer 7 som i Danmark er indbegrebet af 6-dages løb og god underholdning.

I det Københavnske 6-dagesløb er par nummer 7 traditionelt danskernes favorithold. Ofte er dette par rent dansk, som senest med parret Alex Rasmussen – Michael Mørkøv, der har kørt hele 3 sejre i hus og vundet 5 sejre i udlandet. Michael Mørkøv vandt desuden 6-dagesløbet i 2018 med Kenny De Ketele.

Dansk, når det er allerbedst
Par nr. 7 blev opfundet af Kay Werner Nielsen og Evan Klamer, de to kørte for første gang med 7-tallet på ryggen ved det københavnske 6-dagesløb i 1953. Under 6-dagesløbene i Forum København i starten af 1960’erne var Kay Werner Nielsen og Palle Lykke Jensen favoritter som par nummer 7. I 1980’erne var det Gert Frank og Hans-Henrik Ørsted og i 1990’erne Jens Veggerby og Jimmi Madsen.

Store ambitioner og placeringer, der giver baghjul
En ung mand med klare mål og store ambitioner (og noget at have det i) kan vi ikke stå for. Lundbæk & Hansen er derfor hovedsponsor for Michael Markussen og hans DTC Racing Team. Michael er blandt de bedste unge kørere herhjemme lige nu og har både flere europæiske topplaceringer og Danmarksmesterskaber på trofæhylden. Målet er Le Mans – og Lundbæk & Hansen bakker naturligvis op!

sporten_full
Michael Markussen og hans DTC Racing Team